Pintér Tibor a kamerák előtt sírta el magát, mert megalázták

Uncategorized Admin Sunday 26th September 2021

Eltörött a mécses Pintér Tibornál a TV2 A legbátrabb páros műsorában, amiért barátnője, Frida egy memóriajáték során rosszul teljesített, nem tudta összepárosítani a saját életükről szóló képeket.

„Teljesen kiborultam, és valóban könnyeztem, sírtam, amit ma már szégyellek. Nagyon jellemző rám, hogy egy olyan feladat után szakadt el a cérna nálam, ahol valójában nem az életünkért küzdöttünk” – meséltePintér Tibor.

“Frida feladata volt, hogy kiválassza az egyező fotókat, míg engem árammal sokkoltak, ha ő rosszul választott. A barátnőm több mint 20 évvel fiatalabb nálam, és sajnos sok fotó nem is volt ismerős neki, ráadásul folyton a közös képeinket kereste. Láttam, hogy emiatt egyre nagyobb a feszültség benne, amin a többiek jót nevettek. Előtte pedig azzal poénkodtak, hogy a hangommal kínozni lehetne” – mesélte a férfi a Lokálnak.

Schobert Norbi és Németh Kristóf csípős megjegyzéseket tett, ez pedig fájt a lovas színésznek.

„Szeretek bohóckodni és mindenhol énekelni. Tudom, hogy sokan nehezen viselik az energiaszintemet, de soha senkinek nem ártok. Németh Kristóffal az egyetem óta ismerjük egymást, és nem vagyok már a kis Tenya, akit lehet szekálni, vagy szórakozni vele, mint akkor. Színházigazgató vagyok, Pintér Tibor, aki kigúnyolja magát, ha kell, de másnak nem hagyja.” – mondta a színész, aki végül Schobert próbált meg vigasztalni.

4.2 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.