SAJNÁLATOS MÓDON ITT A VÉGE! Nehéz döntést hozott meg Hódi Pamela , de sajnos nem bírja tovább! Pamela mondta ki a végét…tízezrek döbbentek le azon, közzétett Hódi Pamela:

Uncategorized Admin Saturday 25th September 2021

Alig egy héttel ezelőtt adott életet második kislányának Hódi Pamela, aki már otthon a családjával örül a kicsi érkezésének.

Ugyanakkor már várandóssága alatt volt ideje gondolkodni azon, engedi-e vagy tiltja majd a kórházból hazatérve közösségi oldalán a kommenteket. Utóbbi mellett döntött, és férjével közös posztjában (amin gyönyörű) osztotta meg követőivel hosszú, érzelmes kommentben, miért is lépte meg ezt.

Ahogy a szépséges anyuka írja, sosem volt egy tízpercenként posztolós, csak az igazán fontos dolgokról tudatta követőit, most pedig a babázós időszakban ezek a megnyilvánulásai érthető okokból még inkább lecsökkennek majd. Ismerkednek a kislányukkal, kialakítják családukban a harmóniát, és bár szerencsére nincsenek sokan a rosszindulatú követői, egy pillanatig sem szeretne bosszankodni az esetleges bíráló, rosszindulatú kommentek miatt – írta közös fotójuk mellé Instagram oldalán Pamela.

Forrás:


9 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.