Soha nem látta az óceánt a nagymama, ezért unokája fogta és beutazta vele Amerikát

Uncategorized Admin Friday 3rd December 2021

Amikor a nagyi azt mondta az unokájának, hogy bárcsak láthatná az óceánt, nem gondolta, hogy kívánsága teljesülni fog. Az elmúlt négy évben Joy és unokája Amerika szebbnél-szebb tájaira látogatott el! A kirándulásokon nem csak a sosem látott szépségeket fedezik fel, hanem élvezik az együtt töltött idő minden pillanatát!

2015-ben az állatorvosi egyetem elvégzése után Brad Ryan nem igazán tudta, merre is induljon tovább, kissé kiégettnek érezte magát. Meglátogatta a 85 éves nagymamáját azzal a céllal, hogy ha egy kis időt tölt Ohióban a családjával, újra tele lesz tervekkel, és visszajön az életkedve.

A nagymamájának mesélt a kalandozásairól, kirándulásokról, természeti szépségekről, de közben tudta, hogy a nagyi még soha nem látta az óceánt vagy a hegyeket. Egyszer csak arra gondolt, hogy bizony megkérdi a nagymamáját, nem szeretne vele kirándulgatni, aki nagy csodálkozására igent mondott. Azóta 29 különböző nemzeti parkot kerestek fel Amerikában, a coloradói Homokdűnéktől kezdve a maine-i Acadia Nemzeti Parkig sok szépséget láttak együtt.

Az elmúlt három és fél év során Ryan nagymamájával 25.000 mérföldet tett meg, és 38 államban járt. A közös kirándulások hatására jelentősen javult a 84 éves nagyi életkedve és egészsége is.

“Nagymamám minden reggel, amikor felébredt, hálát adott azért, hogy életben van. Nagyon sokat köszönhetek neki, visszajött az életkedvem, teljesen más szemmel látom a világot. Megtanított arra, hogy lassítsak, hogy igazából éljek, sokkal gazdagabb lettem általa” – mondta Ryan.

A közös kaland során rengeteg fénykép és bejegyzés született, ezeket az Instagramon és a Facebookon tette közzé Ryan. Azt reméli, hogy közösségi média segítségével egyre több fiatalt ösztönöz arra, hogy a lehető legtöbb időt töltsék idős rokonaikkal.

“Szeretném, ha fiatalok is tudnák, hogy egyáltalán nem lesznek kevésbé menők attól, ha a nagyszülőkkel “lógnak” együtt. Olyan látásmód és tudás van a birtokukban, amelyet ideje eltanulnunk tőlük” – mondta Ryan.

Forrás:

8.7 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.