Teljesen elszabadult a pokol a parlamentben -Orbánnak nekimentek Bezár Magyarország ennek ellenére “Szlávik doktornak a gyermekei meg Dubajból posztolnak képeket”

Uncategorized Admin Saturday 25th September 2021

Jakab Péter a következőket írta közleményben, a miniszterelnök szavaira reagálva:

„Ma Orbán ismét ráérzett a lényegre

Arra intette a magyarokat, hogy kivételesen halasszák el a luxusnyaralásokat, ne utazzanak a Maldív-szigetekre meg Dubajba se, mert onnan jönnek a legveszélyesebb mutánsok. Mondja ezt úgy, hogy az általa is használt luxusrepülő szinte naponta teszi meg a Budapest–Maldív-szigetek utat, Orbán fővirológusának, Szlávik doktornak a gyermekei meg Dubajból posztolnak képeket.

Az a helyzet, drága luxus-miniszterelnök úr, hogy az átlag magyar idén sem tervezett nyaralást Dubajba meg a Maldív-szigetekre, így vírustól függetlenül idén sem fog elmenni. Helyette lassan egy éve fegyelmezetten betartja a járványügyi szabályokat, és közben szép lassan tönkremegy. Merthogy miközben az Ön kedvenc luxusgépe a korlátozások ellenére is megy, a segítség a korlátozások ellenére sem jön. Bezár az ország, és lassan nem lesz miből kinyitni. Marad a szabadságharc Brüsszel ellen, meg a konzultáció nemzeti színbe csomagolva. Csak tudja, ‘a Himnuszt éhes hassal csak egy bizonyos ideig lehet énekelni’.

80 százalékos bértámogatást a dolgozóknak, fizetett pótszabadságot az otthon maradó szülőknek, magasabb álláskeresésit a munkanélkülieknek, megbecsülést az egészségügyi dolgozóknak, jólétet minden magyarnak! Ezt követeljük a kormánytól!”

5.4 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.