Thalia keményen küzd súlyos betegsége ellen: így néz ki ma az 50 éves énekesnő

Uncategorized Admin Tuesday 28th September 2021

A híres énekesnő élete váratlan fordulatot vett több mint 12 évvel ezelőtt. Thalia épp az első gyermekét várta, amikor a terhessége utolsó hónapjaiban észrevette, hogy valami nincs rendben. Súlyos fáradtság, állandó fájdalom és túlzott izzadás voltak azok a figyelmeztető tünetek, amelyek arra késztették, hogy orvoshoz forduljon.

Négy laboratóriumi vizsgálat után végre megszületett a diagnózis: az énekesnő Lyme- kórban szenved. Tommy Mottola felesége azóta különösen vigyáz az egészségére, és megteszi a szükséges óvintézkedéseket, hogy biztonságban tudja magát és a családját.

Ahhoz, hogy valaki elkapja ezt a betegséget, elegendő egyetlen kullancscsípés, ezért Thalia azóta nagyon óvatos, amikor családjával a szabadban jár.

Thalia, aki rendkívül aktív a közösségi oldalakon, és sok mindent megoszt a rajongóival a magánéletéről, még azt is megmutatta, hogy használja a kullancsellenes krémet.

Ugyanakkor minden alkalmat megragad, hogy felhívja a figyelmet a Lyme-kór veszélyére, és arra ösztönzi rajongóit, támogassák azokat, akik ebben a veszélyes betegségben szenvednek.

„Tizenkét évvel ezelőtt megbetegedtem. Most fantasztikusan érzem magamat a kezelések, az egészséges életmód és étrend, a testmozgás és a pozitív gondolatok miatt.” – mondja az énekesnő.

Azt is hozzátette, hogy a Lyme-kór egyik legnagyobb veszélye, hogy gyakran félrediagnosztizálják.

„Olyan ez, mint egy néma járvány, amelyet a nagy utánzónak neveznek, mert könnyen összetéveszthető a lupusszal, sclerosis multiplex-szel, krónikus fáradtsággal, reumás ízületi gyulladással, fibromyalgiával, és még sok minden mással.” – magyarázta az énekesnő.

Úgy tűnik, Thalia felfedezte a fiatalság elixírjét

Míg egyes hírességeket, például Jennifer Lopezt, folyton dicsérnek elképesztő megjelenésükért, Thaliát viszonylag ritkán emlegetik. Pedig az énekesnő gyakorlatilag semmit nem változott az utóbbi 20 évben. A bőre, akár a porcelán, és az egészséges táplálkozásnak és intenzív edzésnek köszönhetően sikerült megőriznie fiatalosságát.

Elég csak egyetlen pillantást vetnünk az Instagram oldalára, vagy a vörös szőnyegen készült képeire, hogy lássuk, milyen csodálatosan ragyog az énekesnő, aki idén augusztusban lesz 50 éves.

Sokszor smink nélküli képeket is megoszt magáról, és ezeken is egyértelműen látható, hogy megtalálta a módját, hogy távol tartsa a ráncokat. És, bár általában hajlamosak vagyunk egy nő külső szépségére összpontosítani, ami még ennél is különlegesebb az, hogy az énekesnő képes volt megőrizni fiatalos és vidám szellemiségét.

Kétgyermekes édesanyaként is rendkívül energikus, és nem fél szórakozni sem. A róla készült képeket elnézve szinte azt mondhatnánk, hogy nem is öregszik, hanem egyenesen fiatalodik.

Forrás:

5.5 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.