ÚJABB tiltás HOSSZABBÍTÁST hoz a koronavírus Magyarországra? Gyerekek ezt már ne….ORBÁN VIKTOR pár perce bejelentette az 2021 ÉV LEGROSSZABB hírét!

Uncategorized Admin Thursday 16th September 2021

Rossz hírek ! Április 24 – ig nem lesz fokozatos újranyitás. Orbán Viktor: egy hónapig még a nyitáson dolgozunk, az a mi dolgunk, össze kell gyűjteni a gondolatokat…..

Csak akkor indulhat el a fokozatos nyitás, amikor az átoltottság eléri a 2,5 millió embert – jelentette ki a Kormányzati Tájékoztatási Központ az ATV Híradó kérdésére.

Orbán Viktor kedden arról tájékoztatott Facebook-oldalán keresztül megosztott videójában, hogy amíg nincs minden regisztrált 65 év feletti beoltva, addig nem lehet újra kinyitni az országot.

Videójában azt elmondta:

egy hónapig még a nyitáson dolgozunk, az a mi dolgunk, össze kell gyűjteni a gondolatokat, meg a javallatokat, hogy a nyitás az mit is jelent

Az ATV Híradó ezzel kapcsolatban megkereste a Kormányzati Tájékoztatási Központot, arra voltak kíváncsiak, hogy mire vonatkozik a miniszterelnök által meghatározott egy hónap?

Ahogyan arról miniszterelnök úr már a pénteki rádióinterjújában is beszélt, akkor lehet elkezdeni a fokozatos újraindítást, amikor az átoltottság eléri a 2,5 millió embert

– írta a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Forrás:ATV

5.5 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.