Várkonyi Andrea kezébe kerülhet Mészáros Lőrinc teljes vagyona? Mit szól ehhez Orbán?

Uncategorized Admin Sunday 26th September 2021

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea állítólagos házasságával van tele a hazai bulvársajtó. Az ország egyik leggazdagabb emberének -egyben Orbán Viktor jóbarátjának – mesébe illő sikereinek egyfajta megkoronázása lehetne Várkonyi Andrea “megszerzése”.

Házassági szerződés garantálhatja, hogy Várkonyi ne férjen hozzá a vagyonhoz. Legalábbis a szupergazdagoknál ez a bevett szokás.

Mit szól ehhez Orbán Viktor?

Orbán Viktort több sajtóorgánum is megkereste, a Mészáros-Várkonyi házassággal kapcsolatban, viszont eddig nem reagált.

Hogyan buktak le?

Szerdán Hadházy Ákos nyilvános Facebook-bejegyzsésben írta le, hogy a birtokába jutott információk szerint Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea neve is szerepel azon az állítólagos repülési dokumentumon, amelyet eljuttattak hozzá. Nemcsak a képviselőhöz, hanem a hvg.hu-hoz is eljutott ugyanez az információ, és mint azt a portál megírta: ők is megvizsgáltatták a dokumentumokat repülési szakértőkkel, akik formai szempontból az előírásoknak megfelelőnek nevezték. Megjegyzik, hogy ha a dokumentumok nem valódiak, akkor a készítője pontosan tudta, hogyan kell ennek kinéznie. A hvg.hu kérdéseket juttatott el Várkonyi Andreának, de a híradós nem reagált a megkeresésre.

forrás

9.1 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.