Zacher Gábor kiborult! – dermesztő bejelentést tett a koronavírusról! ERRŐL mindenkinek tudnia kell:

Uncategorized Admin Monday 27th September 2021

Most Zacher Gábor fakadt ki, ugyanis szerinte az emberek felelőtlenségének hamarosan meglesz a böjtje, a helyzet súlyosságát pedig egyáltalán nem érzik át.

– Egyáltalán nincs minden rendben! Az a legnagyobb probléma, hogy erről a betegségről még mindig nincsenek konkrét információik az embereknek. Nem látják a kórházakban zajló óriási küzdelmet. És erre nem a szenzációhajhászás miatt lenne szükség, hanem egyszerűen az embereknek látniuk kellene azt, hogy a koronavírus okozta megbetegedésnek mi lehet a következménye, hogy hogyan küzdenek a betegek, és hogyan küzdünk mi az életükért. Emberközelivé kell tenni a betegséget, hogy mindenki megértse, milyen súlyos a helyzet  mondta a hatvani kórház főorvosa az Indexnek.

A toxikológus hozzátette, hogy a fővárosban napközben bulizó fiatalok 70%-a életerős fiatal volt szombat délután.

A budapesti látkép szerint a fiataloknak csak az nem jut eszükbe, hogy a jövő héten lehet, hogy a második emeletre sem tudnak majd felsétálni. A hatvani kórházban – ahol csupán 130 ágy áll a koronavírusos betegek rendelkezésére – is ápolunk 1993-as, 1997-es és 2001-es születésű koronavírusos beteget. Látniuk kellene az embereknek, hogy mit élnek át! – folytatta a hírportálnak Zacher Gábor.

Az orvos elmondta, hogy azonban nem csak a covidos betegekért kell aggódni, hanem azokért, akik más betegség, vagy baleset miatt kerülnek kórházba és lélegeztetőgépre szorulnak és minderre rájön az emberek felelőtlensége.

A főorvos röviden úgy fogalmazott, hogy sajnos az emberek elfelejtik, hogy mekkora sz*r van ebben az országban.

3 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.