Tündéri családtaggá vált a magára hagyott, beteg kutya

Uncategorized Admin Monday 23rd May 2022

A Cukorborsó névre keresztelt kutyusra nagyon rossz állapotban találtak rá, de a gondoskodásnak köszönhetően szép lassan felgyógyult és végül a család tagjává vált. 

Andre Kyle épp hazafele tartott az autójával, mikor az út szélén megpillantott egy magára hagyott kutyát. Azonnal megállt és észrevette a kutya nyakörvét, így bizott benne, hogy a gazdája nevét is megtalálja és hazajutatthatja az ebeet.

De mikor jobban szemügyre vette látta, hogy a kutyus nagyon rossz állapotban van. Rühes volt, aminek következtében az összes szőre kihullott és az egyik szeme is sérült volt.

Kyle-nak és férjének már volt otthon három kutyája és többet meg is mentettek már az utcáról – így pontosan tudja mi a teendője. Hazavitte a kóbor ebet, megfürdette és végül az állatorvoshoz vezetett az útjuk.

Cukorborsó felépülését közel fél évre saccolták és készítettek is neki egy külön helyet a garázsban, de másnap a kutyus bekéreckedett a házba, végül pedig itt kapott egy kis karantént.

Ahogy teltek a hetek, Cukorborsó állapota rohamosan javulni kezdett és gyönyörű barna bundát növesztett. A másik három kutyával olyan jól összebarátkozott, hogy szinte már elválaszthatatlanok lettek és végérvényesen is a család tagja lett.

Fél év múlva Cukorborsón már nem látszanak az egyikor betegség nyomai, teljes életet élhet a családja körében. Kyle és férje ugyan úgy szereti őt, mint a másik három kutyájukat és bevallják, hogy kicsit el is kényeztetik őket.

4.8 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.