Híres emberek leszármazottai: hogyan élnek és mi lett belőlük 

Uncategorized Admin Monday 23rd May 2022

Bizonyított, hogy az emberek képességeit elsősorban a társadalmi tényezők befolyásolják. A gének másodlagos szerepet játszanak. Talán ezért a tehetséges emberek néha hétköznapi gyerekek, és néha meghaladják őseik képességeit. Az összeállításunkból származó emberek bizonyítják ezt.

Utána néztünk néhány híres ember leszármazottai után, hogy megtudjuk, mit csinálnak most. És a cikk végén van egy bónusz, amely megmutatja, hogyan változott a híres énekes lánya 18 év után.

Charles Dickens és ükunokája, Harry Lloyd

Harry Lloyd angol színész 1983. november 17-én született Londonban. Anyai ágon Charles Dickens leszármazottja. Anyai dédapja Henry Balgrove admirális volt. Családjában több neves író és színész is van. Eton College-i tanulmányai alatt, mindössze 16 évesen, szerepet kapott a David Copperfield (1999) tévéfilmben, melyben Daniel Radcliffe is játszott. 2002-ben a fiatal Rivers-t játszotta a Good by, Mr. Chips című filmben. Mialatt az Oxford Christ Church tanulója volt, csatlakozott az Oxford University Dramatic Society társulatához. 2005-ben diplomázott az Oxfordi Egyetemen. Filmes karrierje kisebb sorozatszerepekkel indult útjára, melyek közül kiemelkedik a Ki vagy, Doki?-ban (2005) általa megformált pökhendi, beképzelt magántanuló szerepe.

Fyodor Dostoevsky és dédunokája, Dmitrij Dosztojevszkij

Dmitri hihetetlenül hasonlít a híres nagyapjára mind külsőleg, mind a karakter tekintetében. Dmitry mindig más emberekkel akart találkozni és különböző dolgokat kipróbálni. Ennek eredményeként 28 különböző munkája volt. Villamosvezetőként, idegenvezetőként dolgozott. Most nyugdíjas.

Pablo Picasso és unokája, Diana Widmaier Picasso

Diana jogi diplomát szerzett, de hiába, hisz a vér kötelez. Részt vett egy mesterképzésen, és művészettudós lett. Tanácsadóként segíti a gyűjtőket, és kiállításokat szervez. Nagyapjáról egy könyvet is írt.

Che Guevara és lánya Aleida Guevara

A legfiatalabb lánya, aki gyerekorvosként dolgozik. Főként a gyerekallergiára specializálódott. Aleida aktív társadalmi és politikai életet él. Segíti a fogyatékos gyerekeket és a gyermek menekültek számára is védelmet nyújt.

Grace Kelly és unokája Charlotte Casiraghi

Charlotte Casiraghi üzletasszony, újságíró, filantróp, sportoló, boldog anya és a monacói trón 8. örököse. Nagy természet és fajvédő hírében áll. Segíti a fiatal tehetségeket, ösztöndíjakkal és tanulási lehetőségekkel. Charlotte nagyon hasonlít a híres nagymamájára, és a világ egyik legszebb nőjének tartják.

Elvis Presley és unokája Riley Keough

Elvis Presley és Priscilla Presley unokája színésznő lett. Bár szépségének köszönhetően a IMG modellügynökséggel is együttműködött.

Charlie Chaplin és unokája Oona Chaplin

7.7 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.